Μητσοτάκης: Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το πρωί - Αποφύγετε τις μετακινήσεις

Μητσοτάκης: Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι αύριο το πρωί - Αποφύγετε τις μετακινήσεις Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία. 

Τη σύσκεψη απασχόλησαν ιδιαίτερα, τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, στο οδικό δίκτυο και στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

«Είναι απολύτως σαφές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι εδώ πέρα στην Αττική, με ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο το οποίο φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί», προειδοποίησε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως τα φαινόμενα, εκτός από Αττική και Εύβοια, θα επηρεάσουν μέχρι αύριο το απόγευμα και την Κρήτη.

Όπως είπε οι αρχές συστήνουν μεγάλη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις και συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφεύγονται όλες οι περιττές μετακινήσεις.

«Ο κρατικός μηχανισμός κάνει το καλύτερο δυνατόν για να κρατήσει τους δρόμους ανοικτούς. Και βέβαια η μεγάλη μας έγνοια είναι η ηλεκτροδότηση όπου γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, ειδικά στην Αττική. Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε το καλύτερο δυνατό, θα έχετε στη συνέχεια και αναλυτική ενημέρωση για το τι αυτή τη στιγμή συμβαίνει και που υπάρχουν οι βλάβες».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα των εμβολιασμών λέγοντας πως το υπουργείο υγείας θα καλύψει τα χαμένα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν, «ειδικά αυτά τα οποία αφορούν τη δεύτερη δόση». «Επίσης, όπως κάνουμε πάντα, θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε τα εμβόλια τα οποία έμειναν αδιάθετα μέσω του συστήματος που διαθέτουμε έτσι ώστε να μην πάει καμία δόση χαμένη»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM