Κεραμέως: Γιατί δεν ακυρώνουμε τις Πανελλαδικές

Κεραμέως: Γιατί δεν ακυρώνουμε τις Πανελλαδικές Facebook Twitter
0

Στη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων όσο πιο κοντά στο χρονοδιάγραμμα γίνεται επέμεινε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, η υπουργός επανέλαβε τον στόχο της κυβέρνησης να μην καθυστερήσουν οι Πανελλήνιες πολύ περισσότερο πέρα από το προγραμματισμένο.

Ερωτώμενη γιατί δεν ακυρώνονται οι Πανελλαδικές, όπως σε άλλες χώρες οι αντίστοιχες εξετάσεις, η κ. Κεραμέως χαρακτήρισε εσφαλμένη τη σύγκριση, δεδομένου ότι η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι σχετικά καλή και πως «τα προγνωστικά είναι καλά».

Όπως τόνισε, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, για το πότε θα μπορεί να γίνει συγχρωτισμός.

Χωρίς χρέωση δεδομένων η πρόσβαση στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες

Η υπουργός Παιδείας τόνισε πως, παρότι το 99% των μαθητών φαίνεται πως έχει πρόσβαση σε σταθερό δίκτυο Ιnternet, η κυβέρνηση ζήτησε και πέτυχε να μην υπάρχει χρέωση δεδομένων από τα κινητά δίκτυα σε όσους χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας.

Ευχαρίστησε τους παρόχους κινητής «που στέκονται αρωγοί σε αυτό το πολύ μεγάλο εγχείρημα».

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM