Στην επέμβαση της αστυνομίας στις αίθουσες προβολής του «Τζόκερ» επανήλθε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

 

Διακωμωδώντας τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως κατέληξαν στο «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

Στο σχετικό απόσπασμα που ανέβασε στο Instagram, μιλώντας με το μικρόφωνο στο χέρι και περπατώντας ανάμεσα σε κατοίκους της Κρήτης, όπου περιοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας λέει: «...Το πρόβλημα προσπάθησαν την άλλη μέρα να το αποσιωπήσουν, να το διακωμωδήσουν, είπαν ότι πρόκειται για fake news, μετά είπαν ότι πρόκειται για κάποιους γονείς που τσακώθηκαν και φωνάξανε την αστυνομία, μετά είπαν ότι το υπουργείο Πολιτισμού ευθύνεται γιατί κάποιοι υπάλληλοι φωνάξανε την αστυνομία, μετά βγήκε η Μενδώνη και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Πολιτισμού αλλά η αστυνομία, μετά βγήκε ο Χρυσοχοΐδης και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά φταίει το υπουργείο Πολιτισμού, και μετά όλοι μαζί συμφωνήσαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

 

 

«Με απλά λόγια, γιατί φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για το φιάσκο της κυβερνησης με τον "Τζόκερ"», ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα που συνόδευε το βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με απλά λόγια, γιατί φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για το φιάσκο της κυβερνησης με τον «Τζόκερ». #joker #Ρεθυμνο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις