ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Τσίπρας για Τζόκερ: «Όλοι συμφωνήσαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Τσίπρας για Τζόκερ: «Όλοι συμφωνήσαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
10

Στην επέμβαση της αστυνομίας στις αίθουσες προβολής του «Τζόκερ» επανήλθε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Διακωμωδώντας τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως κατέληξαν στο «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στο σχετικό απόσπασμα που ανέβασε στο Instagram, μιλώντας με το μικρόφωνο στο χέρι και περπατώντας ανάμεσα σε κατοίκους της Κρήτης, όπου περιοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας λέει: «...Το πρόβλημα προσπάθησαν την άλλη μέρα να το αποσιωπήσουν, να το διακωμωδήσουν, είπαν ότι πρόκειται για fake news, μετά είπαν ότι πρόκειται για κάποιους γονείς που τσακώθηκαν και φωνάξανε την αστυνομία, μετά είπαν ότι το υπουργείο Πολιτισμού ευθύνεται γιατί κάποιοι υπάλληλοι φωνάξανε την αστυνομία, μετά βγήκε η Μενδώνη και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Πολιτισμού αλλά η αστυνομία, μετά βγήκε ο Χρυσοχοΐδης και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά φταίει το υπουργείο Πολιτισμού, και μετά όλοι μαζί συμφωνήσαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

«Με απλά λόγια, γιατί φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για το φιάσκο της κυβερνησης με τον "Τζόκερ"», ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα που συνόδευε το βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με απλά λόγια, γιατί φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για το φιάσκο της κυβερνησης με τον «Τζόκερ». #joker #Ρεθυμνο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

Πολιτική
10

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Ο στόχος μας είναι ένας σιδηρόδρομος, τον οποίο οι πολίτες θα εμπιστεύονται ξανά

«Τα νέα τρένα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των μετακινήσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΚΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πολιτική / Υπόθεση Ντόκου: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη» λένε οι δύο Ρώσοι φαρσέρ

«Του στείλαμε απλά ένα email και απάντησε το γραφείο του» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους «όταν είδαμε τις εξηγήσεις του για αυτή τη συνομιλία»
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΕ

Πολιτική / Φαραντούρης: Απαντά σε δημοσιεύματα για την απόσπαση της συζύγου του στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε

«Είναι θλιβερό και αποκαλυπτικό, γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία ή ανύπαρκτα προσόντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη θέση του βουλευτή

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Όταν ήσουν μπάχαλο ως κυβέρνηση, έτσι θα συνεχίσεις και στην αντιπολίτευση: μπάχαλο. Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του δεν θα κριθούν από μία ταινία. Υπάρχουν απείρως πιο σοβαρά θέματα μπροστά μας, κυρίως τα οικονομικά και τα εθνικά. Τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα εκεί.
Τρομερό το φιάσκο της κυβέρνησης με τον Τζόκερ. Ήδη η ΝΔ έχει μείον 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις και αναμένεται η παραίτηση του πρωθυπουργού.Πάντως σοβαρά, όταν θα τελειώσει ο χαβαλές με τον Τζόκερ, τι άλλο θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιπολιτευτεί; Και δεν είναι ότι δεν υπάρχουν θέματα, απλά αυτό το κόμμα εστιάζει πάντα στα πιο άκυρα.
Γιατί, πριν το 2015 ανέλαβε κανείς την ευθύνη;;,....χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, όμως για να είμαστε δίκαιοι, τα πολιτικά και διαπραγματευτικά «τερατουργήματα» τα οποία μας έβαλαν στο στόμα του λύκου (ΔΝΤ, μηνμόνια κ.λ.π.), ξεκίνησαν πριν το 2015. Και όπως γνωρίζουμε, η κάθε αρχή, καλή ή κακή, είναι το ήμισυ του όλου.
Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως ο Σύριζα εξελέγη το 15 με ατζέντα εξεταστικών επιτροπών για το χρέος.Φυσικά ο Σύριζα ξέπλυνε τους πάντες, ως παραμαγαζο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι...
@λukum (το) 23.10.2019 | 19:50Συμφωνώ. Μη ξεχνάμε όμως την «κωλοτούμπα» και όσα στελέχη του Σύριζα αποχώρησαν, στελέχη που ήταν υπέρ των εξεταστικών επιτροπών για το χρέος. Μη ξεχνάμε τη σημαντική έκθεση, που ακολούθησε, της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, ως προέδρου της βουλής για το χρέος, την οποία (έκθεση - επιστημονικά, πλήρως τεκμηριωμένη), κανείς δεν έλαβε υπόψιν στο παραμικρό.....προφανέστατα το... ξέπλυμα ήταν ανταποδοτικό. Σήμερα σας «ξεπλένουμε» εμείς, μεθαύριο εσείς και πάει λέγοντας...
Το ποσό και με τι τρόπο πολεμήθηκε από όλα τα ΜΜΕ ανεξαιρέτως η ΠτΒ την περίοδο εκείνη νομίζω είναι άξιο επιστημονικής μελέτης.Αξίζει να σημειωθεί όμως πως εκείνη η επιτροπή εξετάζε τις κινήσεις από το 2008 και έπειτα, αφήνοντας την περίοδο Καραμανλή έξω, με την οποία φυσικά και υπήρχε εμφανέστατη συναλλαγή.