Το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα

Το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών για την τριετία 2016-2018 (χρήσεις, 2015, 2016 και 2017). Ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία βρίσκονται και οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το 2018 (χρήση 2017), ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε εισόδημα 72.712. Σημειώνεται βέβαια ότι η βουλευτική του αποζημίωση κατατέθηκε στα ταμεία του Περισσού, σύμφωνα με το καταστατικό του ΚΚΕ και τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Οι καταθέσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα ανέρχονται σε 8.487,38 ευρώ και της συζύγου του, Αναστασίας Κοντογιάννη, σε 9.923 ευρώ.

Η Αναστασία Κοντογιάννη δήλωσε 18.448 ευρώ για το ίδιο έτος. Στο όνομα της κυρίας Κοντογιάννη βρίσκονται δύο ακίνητα στη Βοιωτία.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ και η σύζυγός του δεν έχουν μετοχές ή ομόλογα, ούτε διατηρούν θυρίδες σε τράπεζες. Επίσης, το ζεύγος δεν συμμετέχει σε οποιουδήποτε είδους επιχείρηση, δεν έχει δανειακές υποχρεώσεις, ενώ οι δύο τους δεν έχουν καν στην κατοχή τους κάποιο όχημα.

Το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα και της συζύγου του για το 2018

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM