Μητσοτάκης για μαθητική κινητοποίηση: Η προστασία του περιβάλλοντος μας βρίσκει ενωμένους

Μητσοτάκης για μαθητική κινητοποίηση: Η προστασία του περιβάλλοντος μας βρίσκει ενωμένους Facebook Twitter
0

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter τη σημερινή μαθητική κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα θέμα που μας βρίσκει ενωμένους», γράφει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: 

«Γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε: Να απαλλαγούμε από τα πλαστικά και τον άνθρακα, να προστατέψουμε τα δάση, να στραφούμε στην ήπια ενέργεια. Συγχαίρω τους μαθητές μας για τη σημερινή κινητοποίηση», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης. 

Η σημερινή δράση των μαθητών εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου μαθητικού κινήματος, Fridays For Future, που διαμαρτύρεται για την ανεπαρκή αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Το κίνημα, που σήμερα έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 170 χώρες, ξεκίνησε πέρυσι από την πρωτοβουλία της δεκαεξάχρονης σήμερα Γκρέτα Τούνμπεργκ. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM