Η Ραλλία Χρηστίδου σταματάει το τραγούδι: «Θέλω να πάρω άριστα στην πολιτική»

Η Ραλλία Χρηστίδου σταματάει το τραγούδι: «Θέλω να πάρω άριστα στην πολιτική» Facebook Twitter
EUROKΙNISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

«Τραγούδι και πολιτική δεν μπορούν να συνδυαστούν», δήλωσε η νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, τονίζοντας πως πλέον θέλει να αφοσιωθεί μόνο στην πολιτική. 

«Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Επιθυμώ να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα», είπε η Ραλλία Χρηστίδου, σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή, ωστόσο στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αισθάνομαι πολύ συγκινημένη, αλλά το κοιτάζω λίγο αποστασιοποιημένα ακόμα, δεν έχω συνειδητοποιήσει την επιτυχία αυτή. Ήταν ένας προσωπικός και έντιμος αγώνας. Αγωνίστηκα πολύ και γιατί είχα δώσει υπόσχεση στους ανθρώπους που με ψήφισαν στις ευρωεκλογές -γύρω στις 63 χιλιάδες ψυχές- ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πιο πολύ για εκείνους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και, φυσικά, για τον πρόεδρό μας, τον Αλέξη Τσίπρα. Νιώθω λοιπόν αφενός πραγματικά δικαιωμένη και αφετέρου ότι είναι μια συλλογική επιτυχία γιατί θεωρώ ότι αγωνιστήκαμε όλοι μαζί. Και η βάση, ο κόσμος δηλαδή που με εμπιστεύτηκε, και εγώ η ίδια γιατί πολύ απλά αισθάνομαι μέρος αυτού του συνόλου», σημείωσε σχετικά με την εκλογή της. 

Σε ερώτηση για την καλλιτεχνική της καριέρα και θα μπορέσει να την συνδυάσει με την πολιτική, η Ραλλία Χρηστίδου είπε: «Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα»

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δήλωσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

Πολιτική / ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Οι δηλώσεις του για την εισβολή στην Κύπρο το 1974 προσβολή στη μνήμη των θυμάτων και στρέβλωση της ιστορίας

«Αν είχαμε επικεντρωθεί στον νότο δεν θα υπήρχε πια νότος ή βορράς και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας» υποστήριξε ο Ερντογάν 
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια