Singular Logic: Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Singular Logic: Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την πρώτη ασφαλή εκτίμηση των αποτελεσμάτων για τον σημερινό, β' γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, παρουσίασε η εταιρεία Singular Logic.

Την περασμένη Κυριακή, κρίθηκε το αποτέλεσμα σε 6 περιφέρειες και 103 δήμους ενώ οι σημερινές επαναληπτικές εκλογές θα αναδείξουν 7 περιφερειάρχες και 229 δημάρχους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει σε έξι περιφέρειες ενώ αβέβαιο είναι το αποτέλεσμα μόνο στην περιφέρεια Μακεδονίας - Θράκης. Στην περιφέρεια Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται πως επικρατεί με 66,2%.

 Στις υπόλοιπες περιφέρειες επίσης επικρατούν «γαλάζιοι» υποψήφιοι: 

-Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Φαρμάκης Νεκτάριος με 54,6%

-Περιφέρεια Πελοποννήσου: Νίκας Παναγιώτης με 52,7%

-Στερεάς Ελλάδας: Σπανός Φάνης με 51,4%

-Ιονίων Νήσων: Κράτσα Τσαγκαροπούλου Ρόδη με 59,1%

-Βόρειο Αιγαίο: Μουτζούρης Κωνσταντίνος 55,1% (ανεξάρτητος)

Σε ό,τι αφορά τις δημοτικές εκλογές, στον δήμο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης προηγείται με 65,2% και στη Θεσσαλονίκη, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας φαίνεται πως κάνει την ανατροπή, αφού προηγείται με 66,8%.

Singular Logic: Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων Facebook Twitter
Singular Logic: Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM