Απεργία την Πρωτομαγιά

Στη Μακεδονία Τζανακόπουλος και Τσακαλώτος- Προκαλούν αντιδράσεις για το Σκοπιανό

Στη Μακεδονία Τζανακόπουλος και Τσακαλώτος- Προκαλούν αντιδράσεις για το Σκοπιανό Facebook Twitter
0

Επισκέψεις στην Μακεδονία πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ωστόσο έρχονται αντιμέτωποι με αντιδράσεις των κατοίκων, όπως συνέβη χτες με τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Ευκλείδη Τσακαλώτο. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος βρέθηκε την Πέμπτη σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, όπου έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών.

Περίπου περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μία νεαρή γυναίκα τού επιτέθηκε φραστικά. «Είστε προδότες», του φώναξε για να δεχθεί στη συνέχεια τις αποδοκιμασίες των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και να απομακρυνθεί από την αίθουσα. Σημειώνεται ότι κατά την εκδήλωση απαγορεύθηκε η είσοδος σε δημοσιογράφο με το αιτιολογικό ότι «είναι ανεπιθύμητη».

Την ίδια στιγμή, σε ομιλία του στην Καβάλα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε πως «Δώσαμε λύση σ' ένα πρόβλημα που καρκινοβατούσε επί χρόνια». 

Όπως τόνισε, το συγκεκριμένο θέμα καίει και τον ίδιο καθώς είναι μισός Μακεδόνας, προσθέτοντας ωστόσο ότι «η ρήση η "Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική" δεν μπορεί να ισχύει όταν από το 1923 χάρτες σε εγκυκλοπαίδειες παρουσίαζαν τη Μακεδονία να εκτείνεται από την Πρέβεζα μέχρι τη Βουλγαρία».

«Δημιουργήσαμε ένα κοινωνικό κράτος που η Ελλάδα δεν είχε ποτέ. Στεναχωρήσαμε κόσμο, κάναμε λάθη, αλλά καταφέραμε πράγματα που ήταν πολύ δύσκολα να γίνουν», ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πολιτική
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM