Με μια selfie από το σκάφος που τον μετέφερε στους Ψαράδες, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε μέσω Twitter την ικανοποίησή του για την υπογραφή της συμφωνίας της χώρας του με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.

 

«...Ας ανοίξει στην Πρέσπα μια πορεία προς το ευρωπαϊκό μας μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζόραν Ζάεφ, στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, στην οποία εμφανίζεται με τα μέλη της αντιπροσωπείας που τον συνόδευε.

 


Κάτι ανάλογο έκανε όμως και ο Αλέξης Τσίπρας, που λίγο πριν φτάσει στους Ψαράδες για την υπογραφή της συμφωνίας στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, τράβηξε επίσης φωτογραφίες από το ταξίδι του. 

 

 

«Στις Πρέσπες, στο Τριεθνές, στο δικό μας ραντεβού με την ιστορία. Ένα σημείο που έχουν διασχίσει νικητές και ηττημένοι της ιστορίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, δημοσιεύοντας μεταξύ άλλων μια seflie με την ελληνική αντιπροσωπεία να φαίνεται στο βάθος. 

 

 

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο Facebook είναι επίσης μια άποψη από το πιλοτήριο και μα εντυπωσιακή εικόνα του τοπίου.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr