Μητσοτάκης: «Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;»

Μητσοτάκης: «Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;» Facebook Twitter
5

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση εμφανίστηκε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τασσόμενος εμμέσως και υπέρ της στάσης Κουβέλη.

Όταν κλήθηκε να εκτιμήσει εάν θα υποχωρήσει τελικά ο Φώτης Κουβέλης, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;».

«Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, γιατί η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Το καράβι δεν θα βουλιάξει μέσα στο λιμάνι» εκτίμησε ο πρώην πρωθυπουργός. Παράλληλα, έκρινε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πως «η πολιτική ηγεσία δεν βοηθά να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστικό κράτος, καθώς, αντί να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους, μιλά για κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα».

«Για να επιβιώσουμε, πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικό κράτος και να μάθουμε να ζούμε με αυτά που παράγουμε. Η πολιτική ηγεσία οφείλει να το πει καθαρά στους πολίτες» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM