Κατσίκης: Η αποτέφρωση είναι για τους ΑΝΕΛ μια βίαιη πράξη

Κατσίκης: Η αποτέφρωση είναι για τους ΑΝΕΛ μια βίαιη πράξη Facebook Twitter
4

Πρώτη φορά υπήρξε τέτοια ευρεία συναίνεση από τους φορείς σε νομοσχέδιο για το σύνολο του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ, σχολίασε ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Κατσίκης που συνεχάρη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών για την εξαντλητική διαβούλευση με τους φορείς.

Ο κ. Κατσίκης επανέλαβε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν τα ιδιωτικά αποτεφρωτήρια. «Η αποτέφρωση για εμάς είναι μια βίαιη πράξη, σε αντίθεση με την ταφή που αποτελεί έκφραση του σεβασμού και της προοπτικής της ανθρώπινης συνέχειας. Η ιερότητα της ψυχής βρίσκεται σε συνάρτηση με την ιερότητα του σώματος κατά την χριστιανική δογματική διδασκαλία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε πως η ένσταση δεν έχει να κάνει με την εκχώρηση της αρμοδιότητας, αλλά με αυτή καθαυτή τη διαδικασία.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM