Η Πάρις Χίλτον ξεκίνησε εξωσωματική για να βεβαιωθεί ότι θα κάνει δίδυμα: «Η ιδέα ήταν της Κιμ»

Η Πάρις Χίλτον ξεκίνησε εξωσωματική για να βεβαιωθεί ότι θα κάνει δίδυμα: «Η ιδέα ήταν της Κιμ» Facebook Twitter
0

Η Πάρις Χίλτον έχει βάλει σκοπό να κάνει δίδυμα -ένα αγόρι κι ένα κορίτσι- και ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες εξωσωματικής για να το καταφέρει. 

Η 39χρονη κληρονόμος, μιλώντας πρόσφατα στο podcast «The Trend Reporter With Mara», εξήγησε πως δεν πρόκειται απλώς για ένα καπρίτσιο, σημειώνοντας ότι ήδη έχει κάνει κάποια βήματα προκειμένου να βεβαιωθεί πως με τον «άντρα των ονείρων» της, τον επιχειρηματία Κάρτερ Ρέουμ, θα αποκτήσουν την οικογένεια που επιθυμούν. 


«Πρώτα θέλουμε να κάνουμε δίδυμα και μετά δεν ξέρω, είτε τρία είτε τέσσερα παιδιά», είπε η Πάρις Χίλτον. «Κάνουμε εξωσωματική ώστε να διαλέξω δίδυμα αν θέλω», πρόσθεσε. 

Όπως εξηγεί, εκείνη που της έδωσε την ιδέα ήταν η στενή φίλη της, Κιμ Καρντάσιαν. «Η Κιμ ήταν βασικά εκείνη που μου μίλησε σχετικά. Δεν είχα ιδέα», λέει για την εξωσωματική. «Και είμαι χαρούμενη που μου έδωσε αυτή τη συμβουλή και με συνέστησε στον γιατρό της. Οπότε, ναι, τα έχουμε όλα έτοιμα», ανέφερε. 


Η Πάρις Χίλτον ενθάρρυνε επίσης άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο αν έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένο φύλο για τα παιδιά τους. 

Αν και με τον Κάρτερ Ρέουμ είναι μαζί τους τελευταίους 15 μήνες, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και 15 χρόνια. Η Πάρις Χίλτον λέει πώς την στηρίζει «100%». 

«Μιλάμε γι' αυτό όλη την ώρα, σχεδιάζουμε τα ονόματα των μωρών μας και όλα αυτά οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που προχωράω στο επόμενο κεφάλαιο και έχω επιτέλους αληθινή ζωή, επειδή όντως πιστεύω πως η οικογένεια και τα παιδιά είναι το νόημα της ζωής. Δεν είχα ακόμη την ευκαιρία να το ζήσω επειδή δεν ένιωθα ότι κάποιος άξιζε αγάπη από μένα. Τώρα επιτέλους βρήκα αυτό το άτομο οπότε ανυπομονώ για το επόμενο βήμα», είπε. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM