Κένυα: Η στιγμή που άνδρας προσπαθεί να αποφύγει επίθεση από μπαμπουίνο και πέφτει από ταράτσα

Κένυα: Η στιγμή που άνδρας προσπαθεί να αποφύγει επίθεση από μπαμπουίνο και πέφτει από ταράτσα Facebook Twitter
Κένυα: Άνδρας πέφτει από την ταράτσα - Προσπάθησε να αποφύγει επίθεση από μπαμπουίνο
0

Το βίντεο απεικονίζει έναν νεαρό άνδρα στην Κένυα που πέφτει από την ταράτσα κτιρίου καθώς προσπαθεί να αποφύγει επίθεση από έναν μπαμπουίνο.

Το περιστατικό συνέβη στο Ναιρόμπι όταν ο Dickson Maina, οδηγός ταξί, βρέθηκε να σκαρφαλώνει στην οροφή τετραώροφου κτιρίου προκειμένου να διώξει έναν μπαμπουίνο.

Ο νεαρό άνδρας γλιστρά και πέφτει ενώ κατάφερε να γλιτώσει με ελαφρά τραύματα.

Όπως είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Standard, ανέβηκε στην οροφή όταν άκουσε τους γείτονές του να φωνάζουν.

Τότε αποφάσισε να βοηθήσει και να προσπαθήσει να διώξει τον μπαμπουίνο.

Από το ατυχές περιστατικό τελικά, ο ίδιος έσπασε το χέρι του ενώ υπέστη και τραύματα στο πρόσωπό του.

Υπήρξαν ωστόσο και εκείνοι που είπαν ότι ο μπαμπουίνος απλά καθόταν στην οροφή χωρίς να έχει πρόθεση να ενοχλήσει κανέναν.

Με πληροφορίες του BBC/Standard

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ