Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια - Τι ζητάει τώρα η ηθοποιός

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια - Τι ζητάει τώρα η ηθοποιός Facebook Twitter
0

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, αλλά ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί δεν έχουν οριστικοποιήσει ακόμη τους όρους για το διαζύγιό τους.

Και ενώ οι σχετικές διαπραγματεύσεις συνεχίζονται πίσω από κλειστές πόρτες, το πρώην διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ βρίσκεται ξανά στα δικαστήρια του Λος Άντζελες, για την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών τους.

Το 2016, η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ επικαλούμενη αρχικά «ασυμβίβαστες διαφορές», ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως ο ηθοποιός σχεδόν επιτέθηκε στον μεγαλύτερο γιο τους, Μάντοξ, ενώ ήταν μεθυσμένος. Λίγο αργότερα, ο διάσημος ηθοποιός επιβεβαίωσε πως όντως αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό του εδώ και χρόνια.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια - Τι ζητάει τώρα η ηθοποιός Facebook Twitter

Παρόλο που η ίδια ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, δεν τα κατάφερε και το δικαστήριο απεφάνθη ότι θα έχουν κοινή επιμέλεια. 

Τώρα όμως η Τζολί φέρεται να ζητάει αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου, που αφορά την επιμέλεια των Παξ, Ζαχάρα, Σιλο, Βιβιέν και Νοξ εκτός του Μάντοξ, ο οποίος είναι πλέον ενήλικος και φοιτά σε πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας. 

Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των πέντε παιδιών κατά του πατέρα τους Μπραντ Πιτ, στο Λος Άντζελες στις 3 Μαρτίου.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια - Τι ζητάει τώρα η ηθοποιός Facebook Twitter

Μια τέτοιου είδους αξιολόγηση γίνεται κυρίως σε υποθέσεις όπου υπάρχουν «ανησυχίες για κακοποίηση, χρήση ουσιών ή ψυχικά προβλήματα». Πριν οριστικοποιηθεί η απόφαση επιμέλειας, ο δικαστής θέλει «να κάνει έρευνα σε βάθος στο ιστορικό των γονέων αναφορικά με καταχρήσεις, ψυχική υγεία και τις πρακτικές γονικής μέριμνας πριν ακυρώσει ή όχι την ισχύουσα συμφωνία επιμέλειας».

Το Blast επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση επιμέλειας του πρώην διάσημου ζευγαριού είναι ξανά στα δικαστήρια, αλλά η ηθοποιός έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία να κρατηθούν ιδιωτικά, οπότε περαιτέρω διαπραγματεύσεις μεταξύ τους θα γίνουν χωρίς να δημοσιευτούν λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα περιθώριο για πρόσβαση στα αρχεία της υπόθεσης, ούτε καν στο μέλλον.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM