Η Lady Gaga είπε πως θα ονομάσει «Adele» το νέο άλμπουμ της και οι φανς έχουν μπερδευτεί

Η Lady Gaga είπε πως θα ονομάσει «Adele» το νέο άλμπουμ της και οι φανς έχουν μπερδευτεί Facebook Twitter
1

Η Lady Gaga αναστάτωσε χτες τους φανς της όταν ανακοίνωσε μέσω Twitter τον τίτλο του επερχόμενου άλμπουμ της.

«Θα ονομάσω το επόμενο άλμπουμ μου ADELE», έγραψε στο μήνυμά της η διάσημη τραγουδίστρια, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Ο αναπάντεχος τίτλος κέντρισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της Lady Gaga αλλά και πολλών trolls, που ωστόσο δήλωναν εντελώς μπερδεμένοι με το όνομα. 


Το όνομα Adele ανήκει ως γνωστόν στην Βρετανίδα τραγουδοποιό Adele, που έχει κερδίσει μεταξύ άλλων 15 βραβεία Grammy και είναι μια από τις διασημότερες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως. 

Η Gaga έχει κερδίσει εννέα Grammy και συγκαταλέγεται επίσης στην λίστα τραγουδιστριών με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, κάτι που καθιστά το υποτιθέμενο όνομα του νέου άλμπουμ ακόμη πιο δυσνόητο.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga δίνει σε άλμπουμ το όνομα κάποιου ανθρώπου, αφού το τελευταίο της «Joanne» είχε δανειστεί το όνομά του από την θεία της, η οποία έχει πεθάνει.

Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια στο ποστ της Lady Gaga:

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια