Λόγοι υγείας αναγκάζουν τον Στινγκ, πάλαι ποτέ ηγέτη των Police, να ακυρώσει τρεις ακόμα συναυλίες του, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στο Twitter. 

 

Η ανακοίνωνε ανέφερε λακωνικά ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία στο Μόναχο της Γερμανίας πρέπει να ακυρωθεί, γιατί ο Στινγκ «δεν έχει συνέλθει ακόμη όσον αφορά την υγεία του και ο γιατρός τού συνέστησε να μην ανεβεί στη σκηνή». Λίγες ώρες αργότερα, πάλι με ανάρτηση στο Twitter, έγινε γνωστό πως ο Στινγκ ακυρώνει άλλες δύο συναυλίες του, στις 11 Ιουλίου στη Γερμανία και στις 12 Ιουλίου στην Τσεχία. 

 

 

 

Ο 68χρονος Βρετανός, που έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους, ακύρωσε ήδη τη Δευτέρα μια συναυλία στο φεστιβάλ τζαζ της Γάνδης στο Βέλγιο, επίσης χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

 

Πρώην δάσκαλος, ο Στινγκ ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Police που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πριν αρχίσει το 1985 σόλο καριέρα η οποία ήταν επίσης πολύ επιτυχημένη. Καλλιτέχνης διεθνούς ακτινοβολίας, ο Στινγκ είναι ένας μουσικός στρατευμένος σε πολλούς πολιτικούς και οικολογικούς σκοπούς, από την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα έως την προστασία του δάσους του Αμαζονίου. Είναι επίσης λάτρης της γιόγκα.

 

Ο Στινγκ έχει προγραμματίσει για φέτος το καλοκαίρι ευρωπαϊκή περιοδεία, ενώ πριν λίγες μέρες γνωστοποίησε ότι θα δώσει συναυλίες και στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Daily Mail