Η Σελένα Γκόμεζ έχασε το θρόνο του Instagram - Την ξεπέρασε ο Ρονάλντο

Η Σελένα Γκόμεζ έχασε το θρόνο του Instagram - Την ξεπέρασε ο Ρονάλντο Facebook Twitter
0

Το διάλειμμα από τα social media της Σελένα Γκόμεζ λόγω των προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον «θρόνο» της ως βασίλισσα του Instagram.

Ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκει πλέον στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έγινε εκείνος με τους περισσότερους followers, καθώς σύμφωνα με το USWeekly Monday, μετρά 144.338.650 ακολούθους ενώ η νεαρή τραγουδίστρια 144.321.029.

Η Σελένα Γκόμεζ έχασε το θρόνο του Instagram - Την ξεπέρασε ο Ρονάλντο Facebook Twitter

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δημοσιεύσει πολύ συχνά στο Instagram φωτογραφίες με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, τα τέσσερα παιδιά του αλλά και στιγμιότυπα από προπονήσεις κι αγώνες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mis amores ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις


Στο μεταξύ η Σελένα Γκόμεζ δημοσίευσε τελευταία φορά στο Instagram στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν κοινοποίησε μια selfie για να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να κάνει διάλειμμα από τα social media.

Νωρίτερα, είχε κάνει ένα Live βίντεο, όπου μεταξύ άλλων δήλωνε πως δεν την ενδιαφέρει πλέον πόσους followers έχει στο Instagram. 

«Δεν με νοιάζει. Θα μπορούσε να μην έχω κανέναν αύριο. Δεν μου κάνει καμία διαφορά. Είναι απλώς ένας αριθμός και είναι τρελό πόσοι άνθρωποι έχουν πάθει εμμονή με αυτό. Χαλαρώστε», είχε πει τότε.


Η Σελένα Γκόμεζ κατείχε τον τίτλο των περισσότερων followers στο Instagram από το 2016, όταν ξεπέρασε την φίλη της, Τέιλορ Σουίφτ, που αυτή τη στιγμή μετρά 112 εκατομμύρια ακολούθους. 

Ανάμεσα στους διασήμους με τους περισσότερους followers περιλαμβάνονται επίσης η Αριάνα Γκράντε με 132 εκατομμύρια, η Κιμ Καρντάσιαν με 120 εκατομμύρια και η Beyoncé με 119 εκατομμύρια. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM