«Όλοι είμαστε λιγάκι γκέι»: Η δήλωση του Χάρι Στάιλς που συζητήθηκε

«Όλοι είμαστε λιγάκι γκέι»: Η δήλωση του Χάρι Στάιλς που συζητήθηκε Facebook Twitter
1

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Χάρι Στάιλς πως «όλοι είμαστε λιγάκι γκέι». 

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction στο παρελθόν έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την στήριξή του απέναντι στα δικαιώματα της LGBT+ κοινότητας και πέρυσι είχε ανεμίσει επί σκηνής την σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε διάφορους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του.

Επίσης έχει θίξει αρκετές φορές την σεξουαλικότητά του μέσω των στίχων του, ενώ πρόσφατα έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά στο London Friend, την παλαιότερη φιλανθρωπική οργάνωση του Λονδίνου για την LGBT+ κοινότητα, που παρέχει στήριξη και συμβουλές στα μέλη της. 

 

Ωστόσο, η δήλωσή του στην τελευταία συναυλία που έκανε στην Καλιφόρνια στις 14 Ιουλίου ήταν αυτή που έχει προκαλέσει και τα περισσότερα σχόλια. 

Κάποια στιγμή ο τραγουδιστής, εντόπισε μες στο κοινό μια πινακίδα που έγραφε: «Είμαι γκέι και σ' αγαπώ». Και ο Χάρι Στάιλς απάντησε: «Κι εγώ σ' αγαπώ, σε ευχαριστώ που ήρθες... Και βασικά, όλοι είμαστε λιγάκι γκέι, έτσι δεν είναι; Όλοι είμαστε λιγάκι γκέι». 

O Χάρι Στάιλς, σε ερώτηση σχετικά με την σεξουαλικότητά του, έχει πει σε περσινή συνέντευξή του πως «ποτέ δεν ένιωσε την ανάγκη να βάλει ταμπέλα στον εαυτό του». «Είναι περίεργο για εμένα- όλοι θα έπρεπε να είναι αυτοί που θέλουν να είναι. Είναι δύσκολο», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο, όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Medicine», πολλοί θαυμαστές του θεώρησαν πως αφήνει διάφορα υπονοούμενα για την σεξουαλικότητά του. Στους στίχους αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τα αγόρια και τα κορίτσια είναι εδώ, μπλέκω μαζί τους και είμαι εντάξει με αυτό. Κατάλαβα ότι κάπως μου αρέσει και όταν κοιμηθώ θα ονειρευτώ τη γεύση σου». 

Το τραγούδι προκάλεσε ένα μίνι παραλήρημα στους θαυμαστές του, που άρχισαν να σχολιάζουν στα social media πως αυτός ήταν ο τρόπος του Χάρι Στάιλς να αποκαλύψει πως είναι bisexual, χαρακτηρίζοντας τον συγκεκριμένο τραγούδι ως «ύμνο των bi» και τον τραγουδιστή «είδωλο». 

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όπως όταν είχα πάει με παρέα σε γκέι μπαρ και σε ένα τοίχο είχε γραμμένο "Όλοι γεννιόμαστε γκέι και μετά γίνεσαι στρέιτ" ή κάτι παρόμοιο.Κατά τα άλλα, όταν πει κάποιος το αντίθετο είναι ομοφυλοφοβικός.