Το Σεπτέμβριο του 2021 ο Δημήτρης Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση απόλυσης δήλωσε η γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου.

 

«Μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, θα μπορούσε να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη από την πρώτη στιγμή, και να μην κάνει απεργία πείνας» πρόσθεσε η Σοφία Νικολάου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

«Είναι στα χέρια του η ζωή του. Εφόσον θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί ο νόμος, γιατί δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί; Παρακολουθείται σε 24ωρη βάση από γιατρό και νοσοκόμο, ως ΓΓ. είμαστε πάνω από τον κρατούμενο» επισήμανε μεταξύ άλλων.

 

Διευκρίνισε δε, ότι ο καταδικασμένος για δολοφονίες της 17 Νοέμβρη και απεργός πείνας και δίψας, Δημήτρης Κουφοντίνας δεν σιτίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει διάταξη Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Λαμίας με την οποία αν χρειαστεί θα υπάρξει παρέμβαση από γιατρούς για να διασωθεί η ζωή του.

 

Είναι σε σταθερή κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχει επαφή με το περιβάλλον, επισήμανε μεταξύ άλλων.

 

«Το 2015 ο Κουφοντίνας δεν ήθελε να γυρίσει στον Κορυδαλλό. Δεν μπορεί να γυρίσει, ο Κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων, όσοι βαρυποινίτες έχουν απομείνει θα φύγουν» ξεκαθάρισε η ΓΓ. Αντεγκληματικής Πολιτικής. 

 

Με πληροφορίες του ΣΚΑΪ

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr