Ξεκίνησε η έρευνα για το SURVIVOR από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Ξεκίνησε η έρευνα για το SURVIVOR από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Facebook Twitter
0

Έρευνα για τον στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι «SURVIVOR», που προβάλλεται από την τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», ανακοίνωσε πως διεξάγει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την Επιτροπή, την προηγούμενη Παρασκευή οι πάροχοι στοιχηματικών υπηρεσιών, έλαβαν επιστολή της προκειμένου «να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχηματισμό επί γεγονότων της τηλεοπτικής εκπομπής "SURVIVOR".

«Μετά την παρέμβαση της Ε.Ε.Ε.Π. υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιοδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι» σημειώνει η Επιτροπή.

«Η Ε.Ε.Ε.Π. ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM
NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM
ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM