TEST - Με Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ και Τζένιφερ Λόπεζ το φετινό TIFF - Ανακοινώθηκε το lineup των ταινιών Πηγή: www.lifo.gr

Facebook Twitter
0

Υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες και διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους οι Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς, θα βρεθούν φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF), που θα γίνει όπως κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο.

Η δραματική ταινία «The Laundromat» του Στίβεν Σόντερμπεργκ, ήδη έγινε θέμα συζήτησης μετά την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το TIFF, καθώς πρόκειται για ένα από τα φαβορί του Netflix στα φετινά Όσκαρ. Στην ταινία που πραγματεύεται τα Panama Papers πρωταγωνιστούν οι Μέριλ Στριπ, Γκάρι Όλντμαν και Αντόνιο Μπαντέρας.

Στο Φεστιβάλ θα βρίσκεται και ο δυο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Τομ Χανκς, με την νέα του ταινία «A Beautiful Day in the Neighborhood». «Η πρόκλησή μου με τον Τομ Χανκς ήταν να τον κάνω να είναι λιγότερο Τομ Χανκς. Η ερμηνεία του θα σας φανεί πολύ διαφορετική από όσα έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα», σχολίασε η σκηνοθέτις Μαριέλ Χέλερ.

 

Στο TIFF θα προβληθεί επίσης το «Hustlers» της Τζένιφερ Λόπεζ, μια ταινία για μια ομάδα στρίπερ που κλέβουν χρήματα από τους πλούσιους πελάτες τους, βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Ωστόσο η συγκεκριμένη ταινία δεν είναι η μοναδική που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, καθώς το ίδιο συμβαίνει και με το «Judy» με πρωταγωνίστρια της Ρενέ Ζελβέγκερ, που υποδύεται την Τζούντι Γκάρλαντ, το «Ford v Ferrari» με τους Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ, το «Harriet» με την Σίνθια Ερίβο στον ομώνυμο ρόλο της ακτιβίστριας Harriet Tubman, το «Radioactive» για την ζωή της Μαρί Κιουρί αλλά και το «Bad Education» με τον Χιου Τζάκμαν.

Facebook Twitter

Στο φεστιβάλ θα προβληθεί μεταξύ άλλων και το πολυσυζητημένο «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ. «Δεν θα τοποθετούσα την ταινία σε οποιαδήποτε γνωστή κατηγορία. Δεν θα έλεγα πως είναι ταινία για σούπερ ήρωες ή ταινία στούντιο... Είναι μοναδική», έχει σχολιάσει ο διάσημος ηθοποιός. 

Με πληροφορίες από Guardian

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM
ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM