Το Sesame Street παρουσίασε δύο νέα, μαύρα Muppets σε ένα βίντεο κατά του ρατσισμού

Το Sesame Street παρουσίασε δύο μαύρα Muppets σε μία κίνηση κατά του ρατσισμού Facebook Twitter
0

Η δημοφιλής σειρά Sesame Street παρουσίασε δύο νέους, μαύρους χαρακτήρες ενισχύοντας την αντιρατσιστική της δράση μέσα από το παιδικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μικρές ηλικίες. 

Τα δύο νέα "Muppets", ο Elijah και Wesley Walker είναι πατέρας και γιος. Οι καινούργιοι χαρακτήρες παρουσιάστηκαν σε ένα σύντομο βίντεο όπου ο πασίγνωστος Έλμο, θέλησε να μάθει γιατί το δέρμα του Wesley έχει διαφορετική απόχρωση και ο πατέρας του Wesley, Elijah του εξηγεί την μελανίνη. 

Ο μη κερδοσκοπικός, εκπαιδευτικός οργανισμός Sesame Workshop κυκλοφόρησε παράλληλα ένα μουσικό βίντεο του τραγουδιού «Γίγαντας», που δείχνει τα Muppets να γιορτάζουν τη μοναδικότητα των ξεχωριστών ταυτοτήτων τους.

Στο Sesame Workshop, εξετάζουμε κάθε θέμα μέσα από το πρίσμα των παιδιών [...] που αρχίζουν να έχουν αίσθηση ταυτότητας σε πολύ νεαρή ηλικία» σημειώνει η αντιπρόεδρος του Sesame Workshop Dr. Jeanette Betancourt.

Το νέο τραγούδι Giant

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία;

Οπτική Γωνία / Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία

Πολλοί κατηγορήθηκαν ότι βγήκαν με το «αριστερόμετρο» στο χέρι για να κρίνουν τις –φαινομενικά- δικαιολογημένες εκρήξεις Κανάκη, Λιάγκα και άλλων τηλεοπτικών αστέρων, όμως ξέχασαν μερικά βασικά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ