Σε 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι του εκδοτικού Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ»

Σε 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι του εκδοτικού Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ» Facebook Twitter
0

Στην κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 06:00 της Τετάρτης 10 Μαΐου 2017 έως τις 06:00 της Παρασκευής 12 Μαΐου προχώρησαν οι εργαζόμενοι του εκδοτικού Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ», μετά από απόφαση των συνδικαλιστικών τους οργάνων (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΣΠΗΤ, ΠΕΛ, ΕΦΕ).

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση από τη διοίκηση του Ομίλου για την πορεία εξόφλησης των οφειλόμενων δεδουλευμένων.

Τα διοικητικά συμβούλια των δημοσιογραφικών Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM