Πέθανε ο δημοσιογράφος «Bar-Bar», κατά κόσμον Κώστας Παναγιωτόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος «Bar-Bar», κατά κόσμον Κώστας Παναγιωτόπουλος Facebook Twitter
0

Πέθανε ο δημοσιογράφος Bar Bar – κατά κόσμον Κώστας Παναγιωτόπουλος – ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τα καυστικά του κείμενα.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος είχε γεννηθεί στην Τήνο και σπούδασε Νομικά. Στα 18 του χρόνια είχε τιμηθεί με βραβείο διηγήματος.

Εργάστηκε αρχικά στην εφημερίδα Ελευθερία ενώ σταδιοδρόμησε και στην Ιζόλα στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων – Διαφήμισης και στην οργάνωση συνεδρίων. Το 1977, το βιβλίο Βαρβάρα, βίος και ξυπολιτεία (εκδ. Καστανιώτη) έγινε μπεστ σέλερ με τη βαρβαρική διάλεκτο που καθιέρωσε. Ακολούθησαν και άλλα βιβλία αλλά και συνεργασίες σε θεατρικές παραγωγές και επιθεωρήσεις.

Στο ραδιόφωνο είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με την Σαπφώ Νοταρά και τη Μαίρη Αρώνη αλλά και με περιοδικά Διατέλεσε επίσης σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα ενώ είχε συνεργασία και με την Coca Cola. Ήταν μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων και της Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό νέο τεύχος της LiFO

TV & Media / «Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Μόλις κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό τεύχος της LiFO

Ένα συναρπαστικό τεύχος που χαρτογραφεί τα σύγχρονα μεταναστευτικά ρεύματα και τη συμβολή τους στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αθήνας - Από σήμερα δωρεάν σε όλα τα σημεία διανομής και μέσω του LiFO shop.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ