ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Moviedle: Δες κινηματογραφικά πλάνα για 1 μόλις δευτερόλεπτο και μάντεψε την ταινία

Moviedle: Δες κινηματογραφικά πλάνα για 1 μόλις δευτερόλεπτο και μάντεψε την ταινία Facebook Twitter
Φωτ.: Moviedle
0

Ένα νέο παιχνίδι Wordle για τους λάτρεις του κινηματογράφου μόλις κυκλοφόρησε.

Το όνομά του είναι Moviedle και διαφέρει από το Framed, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, όπου οι παίκτες επιχειρούν να μαντέψουν την ταινία μέσα από πέντε καρέ. 

Στην περίπτωση του Moviedle, ο παίκτης βλέπει πολλές σκηνές συμπιεσμένες σε ένα μόλις δευτερόλεπτο. Η ταχύτητα επιβραδύνεται με κάθε βήμα που παραλείπει ο παίκτης.

Το παιχνίδι λειτουργεί παρόμοια με το αντίστοιχο παιχνίδι για τη μουσική Heardle, που δοκιμάζει τις μουσικές γνώσεις των χρηστών παίζοντας ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά ενός τραγουδιού μέχρι να μαντέψει ο παίκτης σωστά.

Το Wordle ενέπνευσε ένα νέο κύμα παιχνιδιών εικασίας. Δημιουργός του ο μηχανικός λογισμικού Josh Wardle, ο οποίος το έφτιαξε για την σύντροφό του, Palak Shah, που αγαπά τα παιχνίδια με λέξεις.

Άλλες παραλλαγές περιλαμβάνουν το Worldle, για τους λάτρεις της γεωγραφίας και το Poetl, που δείχνει τη σιλουέτα των παικτών του NBA για να μαντέψουν οι φίλοι του μπάσκετ.

TV & Media
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Check4facts: Μια νέα πλατφόρμα fact checking από ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους

Media / Check4facts: Μια νέα πλατφόρμα fact checking από ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους

Σε μια εποχή που τα fake news εμφανίζονται ολοένα και συχνότερα στη δημόσια σφαίρα, μια νέα πλατφόρμα fact checking, η Check4Facts/Science, που λειτουργεί με τη στήριξη επτά επιστημονικών φορέων, βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνας ειδήσεις και δηλώσεις πολιτικών προσώπων, προκειμένου να αποφανθεί για τον βαθμό ακρίβειας ή ανακρίβειας που εμπεριέχουν.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
«Ο κακός χειρουργός» του οποίου οι πρακτικές κόστισαν ζωές γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

TV & Media / Πάολο Μακιαρίνι: Ο βίος, η πολιτεία και τα εγκλήματα του «κακού χειρουργού» στο Netflix

Με τις λέξεις «νυστέρια, έρωτες και ψέματα» το Netflix περιγράφει το αντικείμενο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που σκότωσε ασθενείς του, χωρίς ενοχές και μετά εξαφανίστηκέ - Πού βρίσκεται σήμερα
NEWSROOM