Μαρία Κίτσου: Δέχθηκα άδικο πόλεμο από ανθρώπους χωρίς ευαισθησία

Μαρία Κίτσου: Δέχθηκα άδικο πόλεμο από ανθρώπους χωρίς ευαισθησία Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ηλέκτρα» στο Θέατρο Βράχων / Φωτ.: NDPPHOTO
0

Η Μαρία Κίτσου ευχαρίστησε μέσω social media, όσους τη στήριξαν εν μέσω «άδικου πολέμου» που δέχθηκε «από ανθρώπους χωρίς ευαισθησία».

Στη δημοσίευσή της, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που βίωσε από ανθρώπους «γεμάτους συμπλέγματα και κακία», χωρίς, ωστόσο, να εξηγεί τι ακριβώς της συνέβη.

Λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η σειρά «Η Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά» στην οποία πρωταγωνιστεί, απευθυνόμενη στο κοινό που την υποστήριξε, η Μαρία Κίτσου έγραψε στο X: «Αγαπημένα μου πλάσματα, σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξή σας στον άδικο πόλεμο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασα από ανθρώπους χωρίς ευαισθησία, γεμάτους συμπλέγματα και κακία. Αυτή η κοινότητα είναι το καλύτερο δώρο, και σκοπεύω να την τιμήσω, κρατώντας επαφή, γιατί σας νιώθω σαν ζεστή οικογένεια. Σας στέλνω την αγάπη μου».

Μαρία Κίτσου: Δέχθηκα άδικο πόλεμο από ανθρώπους χωρίς ευαισθησία Facebook Twitter

Μάλιστα, με ανάρτησή της πάλι στο X στις αρχές του Ιουλίου λίγο πριν αρχίσουν τα καθημερινά διπλά επεισόδια που οδήγησαν στο φινάλε της σειράς, η Μαρία Κίτσου είχε αναφερθεί σε αυτά γράφοντας: 

«Ειρήνη υμίν, αδέρφια! Η παρουσία μου θέλω να φέρει την Ομόνοια και όχι τη Διχόνοια! Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε! Μόνο σεβασμός και αγάπη. Η αγάπη σας για τη σειρά γιατί η σειρά είναι μία, απλά έχει 2 κύκλους, θα έπρεπε να σας ενώνει! Η Τέχνη ενώνει. Ο Καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του φτάνει να την εκφράζει με αξιοπρέπεια και με σεβασμό. Και όχι με  προσβολές! Πάμε όμορφα κι ωραία να ολοκληρώσουμε τη σειρά που αγαπάμε».

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM