Η ΕΡΤ πάει στα δικαστήρια blogs και sites

Η ΕΡΤ πάει στα δικαστήρια blogs και sites Facebook Twitter
0

Στα δικαστήρια οδηγεί η ΕΡΤ με απόφαση του Δ.Σ, blogs και sites για μετάδοση ψεύτικης είδησης. Πρόκειται για το μοντάζ που είχε γίνει σε απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη στις 27 Οκτωβρίου, κατά τη Σύνοδο κορυφής.  Η ΝΕΤ εμφανίστηκε πως υπέπεσε σε σφάλμα αναγράφοντας σε σούπερ (με μεγάλα γράμματα κάτω  από την είδηση) τον τίτλο «όλη η αλήθεια για το πέος» , ενώ αυτό που μετέδωσε ήταν η φράση ‘όλη η αλήθεια για το χρέος». Σύμφωνα με το typologies.gr η ΕΡΤ στρέφεται κατά των ιστότοπων και ιστολογίων, www.iefimerida.gr, thegreekz.com, www.apospasma.gr, nonnews.blogspot.com, armagedonnews.blogspot.com, axinosp.blogspot.com, www.kentrinews.gr, www.parapolitika,gr, www.axortagos.gr, www.arpaktiko.org, prezatv.blogspot.com, www.inews.gr, pamelouketo.blogspot.com, www.antinews.gr, fimotro.blogspot.com, ola-e-tipota.blogspot.com, tromaktiko.blogspot.com και www.zougla.gr και κατά των συγγραφέων των κειμένων από τα οποία η ΕΡΤ θεωρεί πως υπέστη ζημιά η εικόνα της. Μεταξύ άλλων η ΕΡΤ ζητάει να δοθεί εντολή στους παρόχους να γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας  των υπευθύνων των sites και των ιστολογίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM