Χιλιάδες αιτήσεις για το επόμενο SURVIVOR - 5.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή μόνο τις 2 τελευταίες μέρες

Χιλιάδες αιτήσεις για το επόμενο SURVIVOR - 5.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή μόνο τις 2 τελευταίες μέρες Facebook Twitter
1

Χθες τελείωσε το SURVIVOR μετά από 5 μήνες και τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές, και φυσικά ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει ήδη τον επόμενο κύκλο, με το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής να προβάλλεται ήδη εδώ και μερικές μέρες.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, προχώρησε σήμερα σε ανακοινώσεις σχετικά με το επόμενο βήμα και φρόντισε να κρατήσει το ενδιαφέρον των ήδη θερμών φαν ψηλά. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι αιτήσεις είναι ήδη πάνω από 35.000. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως πριν κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ είχαν φτάσει τις 30.000 και πως μέσα στις δύο τελευταίες μέρες έχουν ήδη συμπληρώσει αίτηση συμμετοχής επιπλέον 5.000 άτομα.

Η κα Μαραγκουδάκη επιβεβαίωσε τη φήμη πως πολλοί διάσημοι έχουν στείλει μήνυμα για το επόμενο SURVIVOR, αλλά τόνισε πως πρώτα θα γίνει η επιλογή των Μαχητών. Μάλιστα επεσήμανε πως στον νέο κύκλο θα δούμε «ακόμα πιο διάσημους» συμμετέχοντες, ενώ άτομα που είχαν αρνηθεί στο πρώτο SURVIVOR, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τώρα επανεξετάζουν τη συμμετοχή τους.

Ανέφερε επίσης πως ο παρουσιαστής δεν αλλάζει και πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι και πάλι στη θέση αυτή, ενώ πρόσθεσε ότι το βάρος στην επιλογή προσώπων θα πέσει αυτή τη φορά σε πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού.

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια