Λίγες ώρες έχουν περάσει από τον τελικό του SURVIVOR και τη «στέψη» του Γιώργου Αγγελόπουλου σε νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, και σύμφωνα με όσα διαρρέουν, η νίκη του ήταν σαρωτική καθώς το ποσοστό του έφτασε το 65% έναντι του Μάριου Ιωαννίδη που ήταν 35%.

 

 

Όμως τα παρατράγουδα έχουν ήδη αρχίσει και η καταγγελία από την μητέρα του Μάριου για την ψηφοφορία έγινε δημόσια σήμερα το πρωί.

 

Η Λία Ιωαννίδου μίλησε στο Happy Day για το θέμα που προέκυψε στο τηλεφωνικό κέντρο της Κύπρου, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ο Μάριος θα αποφασίσει πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα.

 

«Σημειώθηκε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Πολλοί φίλοι ψήφισαν αλλά η ψήφος δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Αυτό έγινε και στον ημιτελικό. Παρ' όλα αυτά, ο Μάριος ήταν πολύ ψύχραιμος και τόνιζε ότι όλα είναι καλά. Η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Μάριο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο θέατρο από το να δημιουργήσω μια δυσάρεστη κατάσταση. Δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί. Εγώ είδα ότι με τον γιο μου έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση και το χάρηκα. Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το πώς θα συνεχίσει από εδώ και πέρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα».