Απειλή για βόμβα στον ΑΝΤ1 - Εκκενώθηκε το κτήριο, διακόπηκε η live εκπομπή

Απειλή για βόμβα στον ΑΝΤ1 - Εκκενώθηκε το κτήριο, διακόπηκε η live εκπομπή Facebook Twitter
0

Απειλή για βόμβα δέχτηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν εσπευσμένα οι εγκαταστάσεις. 

Αυτή την ώρα, η live εκπομπή το «Πρωινού» έχει διακοπεί και, οι εργαζόμενοι του σταθμού περιμένουν στον προαύλιο χώρο.  Ανάμεσα στις διαφημίσεις προβάλλεται επανάληψη επεισοδίου της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν έχει φτάσει κλιμάκιο της αστυνομίας. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT