MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης εξετάστηκε για κοροναϊό - Τι δήλωσε o κριτής

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης εξετάστηκε για κοροναϊό - Τι δήλωσε o κριτής Facebook Twitter
0

Για κοροναϊό εξετάστηκε προληπτικά ο Πάνος Ιωαννίδης, ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, καθώς πριν από μερικές ημέρες ένιωσε μικρή αδιαθεσία.

Όπως εξήγησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», επειδή εμφάνισε πυρετό, με αποτέλεσμα να βρεθεί επίσης εκτός γυρισμάτων για μερικές ημέρες, κρίθηκε απαραίτητο για προληπτικούς λόγους να εξεταστεί και για κοροναϊό.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Πήγα για γύρισμα και κάποια στιγμή δεν αισθανόμουν καλά. Είχα ανεβάσει πυρετό. Πιστεύω πως σε όλο αυτό συνέβαλε η κούραση. Οι άνθρωποι της παραγωγής μου συνέστησαν να ξεκουραστώ. Ίσως να φοβήθηκαν και για κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Και συνέχισε: «Καθαρά για προληπτικούς λόγους έκανα και κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ήταν αρνητικά. Ήταν πολύ λογικό η παραγωγή να μου ζητήσει να κάνω κάποιες εξετάσεις παραπάνω, λόγω των ημερών που διανύουμε. Έκανα προληπτικά εξετάσεις για τον κοροναϊό και βγήκαν αρνητικές».

Δείτε το βίντεο:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM