Αποκαλύψεις: Τι προκάλεσε τον άγριο καβγά δημοσιογράφων στην ΕΡΤ

Αποκαλύψεις: Τι προκάλεσε τον άγριο καβγά δημοσιογράφων στην ΕΡΤ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του άγριου καβγά δύο αθλητικών συντακτών της ΕΡΤ, έρχονται σήμερα στο φως τη δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ που δεν προβλήθηκε ποτέ.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή. 

Οι δύο συντάκτες που, σύμφωνα με την ίδια πηγή είχαν και παλιότερα διαφωνήσει επανειλημμένως , ήρθαν στα χέρια και ο ένας χτύπησε τον άλλον με μπουνιές, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ένας εξ αυτών χρειάστηκε πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το εν λόγω ρεπορτάζ αφορούσε ένα θέμα για την ιστιοπλοΐα και όταν ο συντάκτης που το είχε κάνει ζήτησε τον λόγο για τον οποίο αυτό «κόπηκε», ακολούθησε άγριος καβγάς. 

Στην ΕΡΤ, εκτός από ασθενοφόρο μετέβη και περιπολικό.

Πειθαρχικές διαδικασίες από τη διοίκηση

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιβεβαιώνει τον άγριο καβγά και ανακοίνωσε πως κινήθηκαν πειθαρχικές διαδικασίες.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ σημειώνει ότι έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

«Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν», σημειώνει η ΕΡΤ.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM