«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»: Επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς

«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»: Επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς Facebook Twitter
0

Η πολυαγαπημένη σειρά «Σ 'αγαπώ – Μ' αγαπάς» με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει με καινούργια επεισόδια και σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα.

17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, το «Σ 'αγαπώ – Μ' αγαπάς» κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Το «Σ 'αγαπώ-Μ' αγαπάς» κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» & «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα») και κάθε Πέμπτη, θα διατίθεται ένα νέο επεισόδιο της σειράς.

 

Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο 10 -μικρότερης διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων. Παράλληλα, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών. Το «Σ 'αγαπώ-Μ' αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού".

Το σενάριο υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Γραμματόπουλος, τη σκηνογραφία ο Γιώργος Γεωργίου, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Ντίνος Μαχαίρας και την επιμέλεια παραγωγής η Digital Minds.

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν μέσα από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube με το ««Σ 'αγαπώ – Μ' αγαπάς» να εγκλιματίζεται στην ψηφιακή εποχή...!

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ