NEO VIDCAST

Ζευγάρι οικολόγων επιτέθηκε, αφόπλισε και λήστεψε 76χρονο κυνηγό στην Εύβοια

Ζευγάρι οικολόγων επιτέθηκε, αφόπλισε και λήστεψε 76χρονο κυνηγό στην Εύβοια Facebook Twitter
Εurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος
0

Ένα πρωτοφανές σκηνικό φέρεται να εκτυλίχθηκε σε περιοχή της βόρειας Εύβοιας όπου ένα ζευγάρι επιτέθηκε, αφόπλισε και λήστεψε 76χρονο κυνηγό.

Ο ηλικιωμένος κυνηγός, που είναι κάτοικος της περιοχής, είχε πάει για κυνήγι κοντά στο χωριό Ελληνικά στην βόρεια Εύβοια όταν τον πλησίασε ένα νεαρό ζευγάρι με μια μηχανή.

Υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ τους καθώς το ζευγάρι φέρεται να του ζήτησε τον λόγο που κυνηγάει.

Στη συνέχεια όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν και σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο 76χρονος κυνηγός, οι δυο νέοι τον χτύπησαν και του πήραν την καραμπίνα και το κινητό, ενώ στη συνέχεια έφυγαν με τη μηχανή τους.

Ο κυνηγός επέστρεψε  στο χωριό και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν περιγράφοντας το ζευγάρι και τη μηχανή.

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό ζευγάρι και το οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου φέρεται να αναγνωρίστηκαν από τον κυνηγό.

Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα λεπτομέρειες για το συμβάν ωστόσο οι «οικολογικές ευαισθησίες» που αποδίδει μερίδα του Τύπου στο ζευγάρι είναι πιθανότατα ο λόγος του διαπληκτισμού με τον κυνηγό.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM