Ζαφείρης Μελάς: Τιμή μου είναι να λένε τα τραγούδια μου "σκυλάδικα"

Ζαφείρης Μελάς: Τιμή μου είναι που λένε τα τραγούδια μου "σκυλάδικα" Facebook Twitter
0

Ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε στην εκπομπή Love It για τα τραγούδια του, που πολλοί αποκαλούν «σκυλάδικα», τον Πασχάλη Τερζή αλλά και ποιον θεωρεί «δύσκολο συνεργάτη». 

Για την διάκριση «λαϊκό τραγούδι» και «σκυλάδικο», ο Ζαφείρης Μελάς απάντησε: «Τιμή μου. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, και το έχω πει αρκετές φορές, ή εγώ γαβγίζω όταν τραγουδάω ή αυτοί που έρχονται εδώ είναι σκυλιά. Για να με λένε "σκυλά"...Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το λένε. Αλλά δεν με πειράζει, δεν με ενοχλεί. Δηλαδή είναι σκυλιά αυτοί που διασκεδάζουν εγώ κι εμείς γαβγίζουμε όταν τραγουδάμε;». 

Ο Ζαφείρης Μελάς αναφέρθηκε επίσης στην φιλία του με τον Πασχάλη Τερζή και μίλησε για την υγεία του.

«Λένε διάφορα. Ο Πασχάλης είναι μια χαρά, έχει ένα πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρίσεις, αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι», είπε.

Σε σχόλιο της δημοσιογράφου πως πολλοί λένε ότι οι «νέοι δεν σέβονται μεγάλους τραγουδιστές», απάντησε: «Δυστυχώς δεν σέβονται καθόλου. Θυμάμαι παλιά, στο ξεκίνημά μου, τραγούδησα με Γαβαλά, με πολλούς...Όταν περνούσε μπροστά μας σηκωνόμαστε όρθιοι από σεβασμό. Πού να βρεις εκείνα τα χρόνια Γαβαλά, Καζαντζίδη, Διονυσίου...»

Τέλος, αναφορικά με τις συνεργασίες που έχει κάνει στην καριέρα του, χαρακτήρισε «δύσκολο» τον Βασίλη Τερλέγκα. «Ο Βασίλης είναι λίγο δύσκολος, παρτάκιας, είναι για τον εαυτό του. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του»

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή του:

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στις 28 Ιουνίου 2024, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα πρέπει να έχουν αποκτήσει τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας για να καταθέσουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό του Δελτίο
NEWSROOM