Υπόθεση Πάτρας: Νέος γύρος καταθέσεων από γιατρούς - Μπορεί να κληθεί ξανά ο Δασκαλάκης

Υπόθεση Πάτρας: Νέος γύρος καταθέσεων από γιατρούς - Μπορεί να κληθεί ξανά ο Δασκαλάκης Facebook Twitter
0

Εξελίξεις αναμένονται εντός της τρέχουσας εβδομάδας στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος καταθέσεων όσον αφορά στη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Η 18η ανακρίτρια θα λάβει καταθέσεις από τους γιατρούς του Αγλαΐα Κυριακού και του Ωνασείου, στα οποία είχε νοσηλευτεί το παιδί. Σημειώνεται ότι έχουν, ήδη, καταθέσει 25 γιατροί και νοσηλευτές από το νοσοκομείο της Πάτρας.  

Οι νέοι μάρτυρες αναμένεται να περιγράψουν αναλυτικά τι συνέβη κατά το διάστημα νοσηλείας της 9χρονης.

Αναμένονται δύο εκθέσεις

Την ίδια ώρα, η ανακρίτρια αναμένει να λάβει ακόμη δύο εκθέσεις, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πρόκειται για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και τη συμπληρωτική έκθεση για το ηλεκτρονικό απόρρητο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται πως η προφυλακισθείσα φαίνεται ότι έχει δώσει στις Αρχές τους κωδικούς του smartphone της και του email με την ονομασία «tanalias», ωστόσο το Chrome είναι «κλειδωμένο» με ένα δεύτερο email και άγνωστο κωδικό. Άρα, δεν μπορεί να γίνει έρευνα στις αναζητήσεις που είχαν γίνει.

Ο δικηγόρος της 33χρονης επιμένει πως έχει δώσει όλα τα στοιχεία που της έχουν ζητηθεί.

Ουσιαστικά, οι Αρχές θέλουν να κάνουν έρευνα μήπως και εντοπίσουν την πορεία της κεταμίνης. Το πότε έγινε η προμήθειά της και από πού, δηλαδή.

Αναμένονται νέες καταθέσεις από Μάνο Δασκαλάκη και Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η κατηγορούμενη αναμένεται να έχει συνάντηση με τον δικηγόρο της εντός της εβδομάδας ώστε να καταθέσει κάποια αιτήματα – δεν έχει διευκρινιστεί σε τι θα αφορούν.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, είναι πιθανό να κληθούν, τις επόμενες μέρες, για νέες καταθέσεις τόσο ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η θεία τους, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ