Την αγανάκτηση των πολιτών στον Διόνυσο Αττικής, που για 5η ημέρα παραμένουν χωρίς ρεύμα εξέφρασε ένας εκ των υπευθύνων συντονισμού του Δήμου.

 

Μιλώντας στο Οpen, ο Μανώλης Σερασκέρης είπε ότι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι. «Οι πολίτες είναι ακόμα αγανακτισμένοι, παίρνουν τηλέφωνα και κλαίνε. Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν έχουν πάρει ρεύμα» είπε μεταξύ άλλων σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι περισσότερα δέντρα είναι στο έδαφος παρά στέκουν όρθια.

  

«Κληθήκαμε τη δεύτερη μέρα της κακοκαιρίας, όταν ξεκίνησε ο μεγάλος χαμός με την πτώση των δέντρων. Ξεκινήσαμε να πάρουμε μία έγκυο που ήταν έτοιμη να γεννήσει. Έμεινε το αυτοκίνητο και ευτυχώς βρέθηκε ένας γείτονας με τζιπ 4Χ4 και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην περιοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

«Δεν υπάρχει σταθερότητα, δώσαμε ρεύμα σε πολλές περιοχές τη νύχτα. Έχει δοθεί τηλεφωνικό κέντρο, μοιράζουν νερό και τρόφιμα αυτοκίνητα. Έχουμε απεγκλωβίσει αυτοκίνητα», ανέφερε ο κ. Σερασκέρης. Κατά τον ίδιο, το Δημαρχείο δεν είχε ούτε ρεύμα, ούτε τηλέφωνο και οι υπάλληλοι απαντούσαν στους πολίτες μέσω των κινητών.