Υφ. Ναυτιλίας: Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας

Υφ. Ναυτιλίας: Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος, δήλωσε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας. 

Ο κ. Κατσαφάδος, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι σε ό,τι αφορά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, το 70% είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

Στη συνέχεια, τόνισε ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα και στα Σώματα Ασφαλείας.  

«Όλοι θα πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις και να κατανοήσουμε ότι κρίνεται η ζωή όχι μόνο η δικιά μας αλλά και των συμπολιτών μας», δήλωσε αρχικά. 

«Μετά από μία τεράστια περίοδο που προσπαθήσαμε να πείσουμε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- που κάνουν εξαιρετική δουλειά όχι μόνο στο μεταναστευτικό, τους ελέγχους για τον κορωνοϊό αλλά και πολύπλευρο κοινωνικό έργο- νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουμε και για την υποχρεωτικότητα στα Σώματα Ασφαλείας», συνέχισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας. 

Ερωτηθείς αν ουσιαστικά λέει «ναι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα Σώματα Ασφαλείας, ο κ. Κατσαφάδος απάντησε: «Επειδή ο κορωνοϊός είναι ένα δυναμικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς μας κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, θεωρώ ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας».
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ