Ξεκινούν οι κινητοποιήσεις για το μνημόνιο-Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα, χωρίς πλοία για δυο ημέρες

Ξεκινούν οι κινητοποιήσεις για το μνημόνιο-Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα, χωρίς πλοία για δυο ημέρες Facebook Twitter
0

Ξεκινούν από σήμερα οι κινητοποιήσεις εν όψει της ψήφισης του 4ου μνημονίου την Πέμπτη. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 π.μ., έως και τις 16:00 μ.μ. ενώ αύριο Τετάρτη λεωφορεία, μετρό και  ηλεκτρικός δεν θα κινηθούν  από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 09:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Σήμερα στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θάνατο των συναδέλφων τους στο δυστύχημα στον Άδενδρο. Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 09:30 π.μ, έως τις 16:30 μ.μ.

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στάση και στα τρόλει από τις 08:30 π.μ. και από τις 21:00 μ.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας ενώ δεν θα κινηθεί ο προαστιακός, λόγω συμμετοχής στην απεργία της ΓΣΕΕ.

Τετράωρη στάση αύριο και από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Η χώρα μένει και χωρίς πλοία για δύο ημέρες. Η απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ ξεκίνησε στις 00.01 π.μ., ξημερώματα της Τρίτης 16-5-017 και θα λήξει στις 24.00 μ.μ. μεσάνυχτα της Τετάρτης 17-5-2017.


Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΡΙΑΝ ΛΑΜΠΕΝΤ ΒΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Αριάν Λαμπέντ: «Έχω υποστεί δύο βιασμούς» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου

«Το μοναδικό εργαλείο που είχα στη διάθεσή μου ήταν το αλκοόλ. Στις 21 Δεκεμβρίου 2021 αποφάσισα να σταματήσω να πίνω» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αριάν Λαμπέντ
THE LIFO TEAM