ΤΩΡΑ

Τροπολογία για τον διορισμό εκπαιδευτικών που πέτυχαν σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ το 2008

Τροπολογία για τον διορισμό εκπαιδευτικών που πέτυχαν σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ το 2008 Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τροπολογία του υπουργού Παιδείας ανοίγει τον δρόμο για τον διορισμό 450 εκπαιδευτικών, που πέτυχαν σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2008 και έχουν δικαιωθεί από τη Δικαιοσύνη. 

Η συγκεκριμένη τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις»

Σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν δικαιωθεί με αποφάσεις του ΣτΕ και των Διοικητικών Δικαστηρίων και «οδηγεί στην επίλυση ενός ζητήματος που επί 10 χρόνια ταλαιπωρούσε 450 εκπαιδευτικούς».

Με την ίδια τροπολογία μειώνεται ο αριθμός των μαθητών από 25 σε 22 ανά τάξη στα νηπιαγωγεία και στην Α' Δημοτικού από το επόμενο σχολικό έτος 2019 – 2020, με τον Κ. Γαβρόγλου να σημειώνει ότι με τον τρόπο αυτό «ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας».

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM