ΒΑΣΕΙΣ 2024

Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες μόλις 20-25 ετών οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα Facebook Twitter
0

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί (16/6) στην περιοχή Τοξότες, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, στην οποία ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκινήτο και ένα λεωφορείο, έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ενώ ο πέμπτος επιβαίνων είναι σοβαρά τραυματισμένος. Πρόκειται για νέους 20-25 ετών που γύριζαν από νυχτερινή διασκέδαση

Από το λεωφορείο τραυματίστηκαν έξι επιβάτες, εκ των οποίων οι τρεις σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε εργαζομένους σε τοπική επιχείρηση.

Πώς συνέβη το τροχαίο στην Ξάνθη

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ηλικίας 20-25 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε απότομα με το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να βρουν ακαριαίο θάνατο οι τέσσερις νέοι.

Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα Facebook Twitter

Οι κοπέλες που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

Ελλάδα
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Ελλάδα / Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ
LIFO NEWSROOM