Τροχαίο με αθλητές του beach volley: Νεκρός ένας Τούρκος, στην εντατική δύο Έλληνες διεθνείς

Τροχαίο με αθλητές του beach volley: Νεκρός ένας Τούρκος, στην εντατική δύο Έλληνες διεθνείς Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ
0

Αθλητές του beach volley επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούσθηκε το πρωί με τουριστικό λεωφορείο στη Νικήτη Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θανάσιμα τραυματίστηκε Τούρκος αθλητής, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν οι Έλληνες διεθνείς αθλητές, Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Στράτος Καββαδάς.


Οι δύο αθλητές νοσηλεύονται στην εντατική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το Mega. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι αθλητές δεν βρίσκονταν στη Χαλκιδική για να συμμετάσχουν σε κάποια διοργάνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2023 - Ορατότητα στην πράξη

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2023 - Ορατότητα στην πράξη

To μεγάλο αφιέρωμα με όλες τις ομιλίες, τις συζητήσεις και τις κορυφαίες στιγμές του συνεδρίου «The Upfront Initiative» για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο. Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχή αλλά και ουσία. Πάνω από 500 σύνεδροι, 65 ομιλητές από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της πολιτικής και της κοινωνίας των πολιτών σε ουσιαστικές συζητήσεις, ενδιαφέροντα explainers και εξομολογητικά fireside chats γέμισαν την αίθουσα του Ωδείου Αθηνών.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ