Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός 18χρονος

Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Σουρωτή της Θεσσαλονίκης, γύρω στις 9:00 το πρωί νωρίτερα σήμερα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, νεκρός είναι ο 18χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοίχο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο πατέρας του, ο οποίος επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM