No.1

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός 18χρονος

Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Σουρωτή της Θεσσαλονίκης, γύρω στις 9:00 το πρωί νωρίτερα σήμερα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, νεκρός είναι ο 18χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοίχο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και ο πατέρας του, ο οποίος επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM