Τροχαία με δύο νεκρούς στη Νέα Φιλαδέλφεια: Θύματα ένας 22χρονος και ένας 25χρονος

Τροχαία με δύο νεκρούς: Θύματα ένας 22χρονος και ένας 25χρονος Facebook Twitter
Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα
0

Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν τα ξημερώματα, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο συμβάν, το όχημα που οδηγούσε 22χρονος στη λεωφόρο Κηφισού, ξέφυγε για άγνωστο λόγο, έως τώρα, από την πορεία του και έπεσε πάνω σε κολόνα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός. Χρειάστηκε, μάλιστα, η επέμβαση πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα.

Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Λίγη ώρα αργότερα, μηχανή που οδηγούσε 25χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη λεωφόρο Δεκελείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα δύο τροχαία.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM