Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας- Απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας- Πότε δεν θα έχει φορτηγά στο δρόμο Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας θα ισχύσουν σε όλη την επικράτεια ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ 27 και 30 Οκτωβρίου, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυξημένα μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων αλλά και χώρους με μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί κ.λπ.), ενώ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τόπους με εορταστικές εκδηλώσεις.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στις εθνικές οδούς.

Συγκεκριμένα για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση θα ισχύει από την Πέμπτη (27/10), από ώρα 16:00 έως 22:00 και την Παρασκευή (28/10) από ώρα 08:00 έως 13:00. Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει από την Κυριακή (30/10), από ώρα 16:00 έως 22:00.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM