Δύο ιδιόχειρα σημειώματα εντοπίστηκαν στην τσέπη της ζακέτας του 34χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μαζί με την αδελφή του σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στα σημειώματα αποκαλύπτεται ο λόγος που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Όπως φέρεται να αναφέρουν τα δύο αδέλφια δεν άντεξαν τον θάνατο της μητέρας τους, που ήταν καρκινοπαθής, και γι’ αυτό προχώρησαν το απονενοημένο διάβημα.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σημειώματα είναι γραμμένα με το ίδιο χέρι και ερευνάται αν γράφτηκαν από τον 34χρονο ή την 29χρονη αδελφή του και γι΄αυτό θα εξεταστούν από ειδικό γραφολόγο.

 

Η οικογενειακή τραγωδία προκάλεσε σοκ στο Νέο Ηράκλειο, με τον τρίτο αδελφό να εντοπίζει τις σορούς στο δώμα της πολυκατοικίας.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστή, η 29χρονη φέρεται να ήταν εκείνη που πυροβόλησε τον 34χρονο, καθώς φέρει τραύμα από απόσταση. Στη συνέχεια, η ίδια φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της. Η νεκροψία-νεκροτομή αλλά και η εξέταση των χεριών θα δώσει περισσότερες απαντήσεις.