Νέο Ηράκλειο: «Αυτοκτονούμε με δική μας ευθύνη» - Τα σημειώματα των αδελφών και οι ιατροδικαστικές εκτιμήσεις

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Αυτοκτονούμε με δική μας ευθύνη» έγραψαν τα δύο αδέρφια στα σημειώματα Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα δύο αδέρφια που εντοπίστηκαν νεκρά στο διαμέρισμά τους στην οδό Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, δίπλα στα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο σημειώματα, στα οποία φέρεται να εξηγούσαν τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στα σημειώματα που περιέχουν μόνο λίγες λέξεις αναφέρεται ότι κανείς δεν εμπλέκεται στο θάνατό τους, τονίζοντας πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Μάλιστα, σε κάθε σημείωμα υπογράφει ο καθένας με το όνομά του, σημειώνοντας: «Εγώ... δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου». Παράλληλα, εξηγούν το λόγο που αποφάσισαν να προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα, λέγοντας πως δεν αντέχουν την απώλεια της μητέρας του. Τέλος, σύμφωνα πάντα με το Mega, στο σημείωμα ξεκαθαρίζουν πως κανένας άλλος δεν έχει εμπλοκή με το θάνατό τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις, η 29χρονη φέρεται να ήταν εκείνη που πυροβόλησε τον 34χρονο αδερφό της, καθώς φέρει τραύμα από απόσταση. Στη συνέχεια, η ίδια φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της. Τα δύο αδέρφια εντόπισε νεκρά ο τρίτος αδερφός της τραγικής οικογένειας, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ