Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 22χρονος στο κυνήγι από πυρά 51χρονου

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 22χρονος στο κυνήγι από πυρά 51χρονου Facebook Twitter
1

Νεκρός έπεσε ένας νεαρός κυνηγός ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε από άνδρα, 51 ετών, ο οποίος τον πέρασε για θήραμα.

 

Ο δύο άνδρες κυνηγούσαν σε αγροτική περιοχή στη Νέα Απολλωνία, έξω από τη Θεσσαλονίκη. 

 

Οι δύο άνδρες -οι οικογένειες των οποίων φέρονται να έχουν συγγενική σχέση- είχαν πάει για κυνήγι στη συγκεκριμένη περιοχή, όταν ο δράστης πυροβόλησε τον νεαρό κατά λάθος.

Όπως φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, πέρασε τον 22χρονο για θήραμα και τράβηξε τη σκανδάλη της καραμπίνας του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:30 της Τρίτης. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια