ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Αδερφές πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου - Η μια ανήλικη

Τραγωδία στη Ρόδο: Αδερφές πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου - Η μια ανήλικη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Ιαλυσού στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, δύο αδερφές που έκαναν διακοπές στο νησί, ηλικίας 17 και 19 ετών, πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν στην πισίνα ξενοδοχείου της Ιαλυσού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, πιθανολογείται πως έπεσαν να κολυμπήσουν ενώ είχαν φάει.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Ροδιακή μετέδωσε πως οι πρώτες πληροφορίες παραπέμπουν στο ότι η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά τελικά κατέληξαν να πνιγούν και οι δύο.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το ασθενοφόρο που κλήθηκε παρέλαβε τη μία κοπέλα, που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμη τις αισθήσεις της, αλλά παρά τις προσπάθειες κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Η δεύτερη κοπέλα βρισκόταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαινόταν. Οι διασώστες επέστρεψαν και την παρέλαβαν, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ρόδου να συλλάβουν τους υπευθύνους του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο των δύο νεαρών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ